Image description

 

Massages zijn ontspannend en verkwikkend tegelijk, zowel voor het lichaam als voor de geest. Het is een schitterende bron van welzijn en een uitstekende manier om fit te blijven. Wij bieden onderstaande massages aan, met bijkomstige positieve invloeden:

Description de l'image
Description de l'image
Description de l'image

Deze techniek maakt gebruik van lange en soepele bewegingen, vaak -niet altijd- naar het hart toe. De massage werd bedacht om het zuurstofgehalte in het bloed te verhogen, de bloedsomloop te verbeteren en de spieren te ontspannen. Er zijn 5 basisbewegingen: de strijking, de kneding, de frictie, de hakking en de vibratie. De olie, de zalf of een lotion wordt op de huid gesmeerd om wrijving tegen te gaan en zachte bewegingen mogelijk te maken.

ONTSPANNENDE MASSAGE

45 minuten  ontspannende body massage

55€

ONTSPANNENDE MASSAGE

60 minuten  ontspannende body massage

65€

ONTSPANNENDE MASSAGE

25 minuten  ontspannende body massage

30€

ONTSPANNENDE MASSAGE

25minuten massage van het gezicht en het hoofd

30€

ONTSPANNENDE MASSAGE

25 minuten massage van voeten & bean

30€

Description de l'image

De hotstone massage is meer dan een huid-, pees- of spiermassage. Deze techniek is afkomstig van de Indianen in Arizona en katapulteert u in hun wereld.

De vurige energie eigen aan basaltstenen en de energie die uitgaat van marmer of zeegesteenten maken een draaikolk aan emoties los en brengen het hoofd op hol…

 

WARME STEENEN MASSAGE

50 minuten  ontspannende warme steenen massage

60€

Hygiëne is heel belangrijk, het is dus gepast om een douche te nemen voor en na de massage.