separateur-safran-Schepdaal-belgique

De jacuzzi is op dit moment niet functioneel. Dit probleem zal nog een paar weken duren. Dank u voor uw begrip.

separateur-safran-Schepdaal-belgique

Saffran wellness

Onze spa, gelegen op 10 minuten van Brussel, in Schepdaal, is de ideale plek om te reserveren voor een escapade van ontspanning, welzijn en sereniteit. Er zijn verschillende formules beschikbaar om de klanttevredenheid te garanderen.

Kom heerlijk ontspannen in een warme en luxueuze sfeer, in onze hypermoderne zaak

De wellness-ruimte wordt aangeboden in privéverhuur, voor een ontspannen moment van 2 uur tot een volledige dag en inclusief toegang tot de privé wellness-ruimte met sauna, hamam, infrarood, privé-zwembad binnen-/buitenzwembad, verwarmd tot 31 graden, uitgerust met faciliteiten (bubbelbank en verschillende massagestralen), douches, 2 ontspanningsruimtes, één binnen bij het zwembad en de andere buiten op een overdekt terras met houtvuur en jacuzzi.

Wanneer u boekt, kunt u een maaltijd bestellen met of zonder fles champagne of wijn.

Al onze aanbiedingen zijn ook beschikbaar in de vorm van cadeaubonnen.

Onze diensten

img2

Private spa

Boek onze privé-ruimte om met z’n tweeën of gewoon met vrienden, collega’s, te ontspannen. Bekijk onze tarieven en schema’s voor meer informatie.

Massages

Massages & Verzorging: Voor uw welzijn bieden wij professionele en ontspannende massages. Er zijn verschillende formules beschikbaar.

Care center

Snel beschikbaar bij Saffran : Een centrum gespecialiseerd in lichaamsverzorging. Professionals tot uw dienst, voor een steeds completere service. Raadpleeg onze beschikbare behandelingen!.

Arrangements

Arrangements : Geniet van onze speciale combinaties voor geliefden, een verjaardag of gewoon voor de lol. Wij bieden arrangementen aan met Wellness + Massages + Maaltijden + Champagne. Te combineren zoals u dat wilt!

Onze troeven

img2

Luxe ruimte

Service op maat

Betaalbare prijzen

massage-wellness-safran-Schepdaal-belgique

Gelegen op 10 minuten van Brussel

Vele formules beschikbaar

Gemakkelijk en eenvoudig te boeken

Virtueel bezoek

img2