Privé kuuroord

Boek onze privéruimte om te ontspannen als koppel of gewoon met je vrienden of collega's. Zie onze prijzen en dienstregelingen voor meer informatie.

Verzorgingscentrum

Binnenkort verkrijgbaar bij Saffran: Een centrum gespecialiseerd in lichaamsverzorging. Professionals tot uw dienst, voor een steeds completere service. Raadpleeg onze beschikbare behandelingen!.

arrangementen

Arrangementen: Profiteer van onze speciale combinaties voor geliefden, een jubileum of gewoon voor de lol. Wij bieden arrangementen aan met Wellness + Maaltijden + Champagne. Naar wens te combineren!!

Saffran wellness

Onze spa, gelegen op 10 minuten van Brussel, in Schepdaal, is de ideale plek om te boeken voor een uitje van ontspanning, welzijn en sereniteit. Er worden verschillende formules voorgesteld om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

Kom en ontspan in een warme en luxueuze sfeer, in ons ultramoderne etablissement

De wellnessruimte is privé te huur, voor een moment van ontspanning variërend van 2 uur tot een hele dag en inclusief toegang tot de privé wellnessruimte met hammam, jacuzzi, infrarood, privé binnen/buiten zwembad, verwarmd tot 31 graden voorzien van voorzieningen (bubbelbank), douches, 2 relaxruimtes, één binnen bij het zwembad en de ander buiten op een overdekt terras.

Bij uw reservering kunt u een maaltijd bestellen met of zonder fles champagne of wijn. Bestel indien mogelijk soortgelijke gerechten. Wij bereiden elke ochtend uw maaltijden.

Al onze aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon

luxe ruimte

Dienstverlening op maat

Betaalbare prijzen

Gelegen op 10 minuten van Brussel

Veel formules beschikbaar

Eenvoudig en eenvoudig boeken

Virtueel bezoek